Figuurcorrectie Merchtem - Medi Skin Spa

Figuurcorrectie Merchtem

Remodellering  van het lichaam voor 6 behandelingszones. 100% aanpasbaar aan de specifieke behoeften van elke persoon.

Figuurcorrectie Merchtem - Medi Skin Spa

Wat is het?


Behandeling voor bodycontour en cellulite met gegarandeerde resultaten. De ultra-geconcentreerde, 100 % actieve werkzame stoffen hebben effect op de belangrijkste esthetische veranderingen van het silhouet.

Deze behandeling vermindert het vetweefsel en de sinaasappelhuid. Vochtophoping wordt verhinderd en de microcirculatie wordt bevorderd. Het is de ultieme, professionele behandeling met bijpassende thuisverzorging voor een zichtbaar en langdurig resultaat. Van toepassing voor plaatselijk vet, cellulite, striemen, verlies van stevigheid, dubbele kin, ...
Hoe werkt het?


De lichaamsbehandelingen bestaan uit bodyshock in combinatie met genesis, de lichaamsbehandelingen worden op maat aangepast naar uw wensen en probleemzone. Deze worden best in kuurvorm gedaan, een kuur bestaat uit 10 behandelingen, waarvan 2 sessies per week. De eerste keer bestaat uit een intake, uitgebreide anamnese en start-up. Wanneer u een kuur volgt, wordt er gratis een sessie bij A bloc coaching www.abloc-coaching.com (lifestyle, sport, voedingsadvies) aangeboden.
Wat kost het?


  • 1 lichaamsbehandeling - zone = 110 euro

  • Kuur van 10 = 950 euro (incl 50% korting op 2 voedingssuplementen en 1 gratis sessie coaching)

Figuurcorrectie Merchtem - Medi Skin Spa

Interesse? Neem contact op