top of page
Gelaatsbehandeling Merchtem | Medi Skin Spa

Gelaatsbehandeling Merchtem

Fire & Ice Facial
Fire & Ice Facial

Fire & Ice Facial van IS Clinical is bekend bij vele beroemdheden in Hollywood. Hij is daar ook bekend onder de bijnamen 'The Red Carpet Treatment' en 'The Oscar Treatment'.

 

Het is een intensieve en krachtige gezichtsbehandeling om het huidoppervlak snel en veilig te vernieuwen en zacht en gladder te maken. Tijdens de behandeling gebruiken we twee therapeutische maskers. Direct na de behandeling heb je een WOW-resultaat.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

 

Geschikt voor elk huidtype.


Wat doet de Fire & Ice Facial?


Deze intensieve en krachtige gezichtsbehandeling is ontwikkeld om het huidoppervlak snel en veilig te vernieuwen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, glad te maken, te verzachten en de celvernieuwing te versnellen. De rode draad in deze behandeling is een combinatie van twee therapeutische maskers.

 

Het extreem krachtige Intensive Resurfacing Masque op basis van fruitzuren exfolieert en revitaliseert de huid. Het hoge gehalte aan extracten, vitamines en krachtige antioxidanten geeft de huid een boost aan werkstoffen.

 

Het tweede masker is het kalmerende en hydraterende Rejuvenating Masque op basis van o.a. hyaluronzuur, aloë vera en verschillende extracten.

 

Naast de maskers wordt gebruik gemaakt van een unieke combinatie van serums en crèmes. Van begin tot eind zal deze fantastische gezichtsbehandeling je zintuigen prikkelen met de geur van o.a. hete kaneel en verse, verkoelende pepermunt.

Prijs

  • 98 euro - 45min

Gelaatsbehandeling Merchtem | Medi Skin Spa
Champagne Facial
Gelaatsbehandeling Merchtem | Medi Skin Spa
Champagne Facial

Het krachtige, maar verzachtende Foaming Enzyme Masque System combineert krachtige papaja (papaïne) met krachtig glycolzuur van farmaceutische kwaliteit.

 

Deze professionele behandeling produceert een luxueuze schuimende activiteit, terwijl de bioactieve ingrediënten de poriën exfoliëren en diep reinigen, waardoor een gepolijste, gezonde en stralende teint zichtbaar wordt.


Na de Foaming Enzyme, wordt het Rejuvenating Masque aangebracht. Ontworpen om te helpen herstellen, kalmeren en hydrateren. Geformuleerd met natriumhyaluronaat, aloë-vera, groene thee extract, zoethout extract, druivenpit extract en rozemarijn extract.


Naast de maskers, die alleen mogen worden gebruikt door professionals, wordt deze geweldige gezichtsbehandeling aangevuld met een unieke een combinatie van serums en crèmes.


Voordelen

 

  • Biedt milde / gecontroleerde exfoliatie

  • Geschikt voor een gevoelige huid

  • Geschikt voor rosacea & couperose

  • Krachtige maar verzachtende behandeling

  • Verzacht en polijst

  • Helpt bij het verminderen van de grootte van de poriën

  • Parabeen-vrij

Prijs

  • 98 euro - 45min

Yon-Ka

Yon-Ka 

Yon-Ka is al meer dan 60 jaar pionier in het maken van verzorgingen en producten op basis van een samenspel van aromatherapie en fytotherapie. Yon-Ka werkt op basis van klinische testen om resultaat te kunnen garanderen.

Hoe werkt deze behandelingen?

De Grand Classic is één van de meest uitgebreide en complete verzorgingen om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. Deze behandeling op maat die op iedere leeftijd aanbeveling verdient, is gebaseerd op een exclusief en grondig "Yon-Ka" reinigingsprocédé in 5 fasen. Uitgevoerd in de zuurstofverstrekkende atmosfeer van de 5 Quintessence etherische oliën, wordt de huid stap voor stap gezuiverd en opgehelderd.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Wat is het resultaat?

Een zuivere huid, een stralende teint en een weldadig gevoel van ontspanning.

Prijzen

99 euro - 90 min.

Huidverbetering Merchtem Medi Skin Spa
AquaGlo hydradermabasie
AquaGlo hydradermabrasie - Medi Skin Spa - Huidverbetering Merchtem

AquaGlo hydradermabrasie

De unieke hydradermabrasie-behandeling van AquaGlo plus zorgt voor het intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid, waardoor er een directe ‘glow’ ontstaat. Deze Hydrafacial bestaat uit 3 fases.

Hoe werkt deze behandeling?

Deze Hydrafacial bestaat uit 3 fases:

 

In de eerste fase wordt de huid door vacuümdruk zacht aangetrokken voor een micro-massage en acupressuur. Dit zorgt er voor dat de bloedsomloop sterk gestimuleerd wordt en de huid een directe GLOW zal krijgen. Hiernaast zal het de huid diep exfoliëren en dode huid­cellen, mee-eters of andere onzuiverheden verwijderen.

 

In de tweede fase wordt er plaatselijk gewerkt op de T-zone om de poriën extra intensief en diep te reinigen en te verfijnen.

 

In de laatste fase wordt de huid gevoed met krachtige verjongingswerkstoffen, om de huid te hydrateren en te voorzien van de juiste voedingsstoffen.

Wanneer heb ik resultaat?

Je hebt onmiddellijk na de behandeling een verbluffend resultaat!

 

- Verbeteren van de huidteint / mooie gezonde glow

- Algemene huidverjonging

- Mee-eters, acné en alle andere comedonen verwijderen

- Op langere termijn vermindert deze behandeling hyperpigmentatie, rimpels en acné

Wat zijn de voordelen van deze behandeling?

- Natuurlijke en pijnloze huidverjonging zonder ongemakken.

- Directe vermindering van verstopte poriën en oneffenheden in de huid.

- Vermindering van hyperpigmentatie op langere termijn.

- Diepe reiniging, peeling, hydratatie, oxygenatie en microcirculatie in één sessie.

- Direct en langdurig zichtbaar resultaat.

Voor welke huidproblemen is dit geschikt?

Voor alle huidproblemen: fijne lijntjes, rimpels, elasticiteit, stevigheid, egale teint, jeugdigheid, huidtextuur, vlekken, olie, verstopte huid, onzuivere huid, grote poriën, ...

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Geschikt voor alle leeftijden, huidtypes en elke huidskleur.

Is deze behandeling pijnlijk?

Deze behandeling wordt als zeer aangenaam ervaren, eerder ontspannend.

Hoelang duurt de behandeling?

Een behandeling duurt 60 a 70 min.

Behandeling / prijzen

Aquaglo = 119€

Dermaplaning + aquaglo gecombineerd = 145€

Aquaglo + Genesis = 180€

Nagelstyling Merchtem - Medi Skin Spa

Interesse? Neem contact op

bottom of page