top of page
Make-up artiest aan het werk

Permanente make-up

Powderbrows

Ombre Powderbrows is een nieuwe techniek waarbij we door middel van semi permanente make-up, poedereffect de wenkbrauwen een mooie vorm kunnen geven en voller kunnen laten lijken.

 

Het is een semi-permanente behandeling, wat betekend dat na ongeveer 1,5 tot 2 jaar het resultaat vervaagd zal zijn. Het is aan te raden dan een touch-up behandeling in te plannen. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, mee gaand met de laatste wenkbrauw trends. ​  ​

 

Werkwijze:

Voordat de behandeling begint worden jouw wensen uitgebreid besproken en zal ik de hele procedure van de behandeling uitleggen. Ook zal het toestemmingsformulier met je doorgenomen worden. Daarna gaan we over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal ik starten met de Powderbrows behandeling.

Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgend wij volledig de FOD richtlijnen.

De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 8-12 weken dien je terug te komen voor de nabehandeling.

Prijs:

Nieuwe set: €300 (exclusief nabehandeling na 8-12 weken, €50)

Jaarlijkse-twee jaarlijkse touch up (indien geplaatst in onze praktijk)  €200

powder-brows-mediskinspa-merchtem
bottom of page