top of page
Hand reiken

Figuurcorrectie

Remodellering  van het lichaam voor 6 behandelingszones. 100% aanpasbaar aan de specifieke behoeften van elke persoon.

In combinatie met de medische producten van bodyshock van mesoestetic en genesis kunnen we volgende problemen zeer efficiënt aanpakken:

-  Huidverslapping

- Striemen

- Cellulite

- Plaatselijk vet

Prijs per behandeling 130€

Kuur van 5 behandelingen 585€

Kuur van 10 behandelingen 1170€ (9+1 gratis)

Figuurcorrectie Merchtem | Medi Skin Spa
  • Wat is het?
    Behandeling voor bodycontour en cellulite met gegarandeerde resultaten. De ultra-geconcentreerde, 100 % actieve werkzame stoffen hebben effect op de belangrijkste esthetische veranderingen van het silhouet. Deze behandeling vermindert het vetweefsel en de sinaasappelhuid. Vochtophoping wordt verhinderd en de microcirculatie wordt bevorderd. Het is de ultieme, professionele behandeling met bijpassende thuisverzorging voor een zichtbaar en langdurig resultaat. Van toepassing voor plaatselijk vet, cellulite, striemen, verlies van stevigheid, post nataal, post chirurgie, dubbele kin, ...
  • Hoe werkt het?
    De lichaamsbehandelingen bestaan uit bodyshock in combinatie met radiofrequentie, de lichaamsbehandelingen worden op maat aangepast naar uw wensen en probleemzone. Deze worden best in kuurvorm gedaan, een kuur bestaat uit 10 behandelingen, waarvan 2 sessies per week. De eerste keer bestaat uit een intake, uitgebreide anamnese en start-up. Wanneer u een kuur volgt van 10 beurten, betaalt u 9 beurten, u krijgt dus 1 beurt gratis.
  • Wat kost het?
    1 lichaamsbehandeling - zone = 130 euro Kuur van 10 (9+1 gratis) = 1170 euro (incl 50% korting op 2 voedingssuplementen)
bottom of page